Coneix l’opinió de Juanma Ramón (Compromís per Paterna): “#Imparables”

Fa quatre anys prometerem que treballarien sense descans per revertir la situació que la dreta ens había fet patir als últims 20 anys, que aconseguiríem que per fi els valencians i valencianes pugueren anar amb el cap alt per tot arreu. 

Ho hem demostrat, fomentant l’ocupació dels joves i dels majors, impulsant millores significatives en l’escola pública amb Xarxa Llibres o el programa Edificant. Però no només això. Hem impulsat mesures de memòria històrica i democràtica, el Botànic és un exemple de govern a tot l’estat en matèria de no deixar a ningú enrere, gràcies al treball de Mónica Oltra a la Conselleria de Polítiques Inclusives. Xicotetes revolucions que han millorat el dia a dia de milers de valencianes i valencians, en la transparència i honradesa a totes les institucions, en impulsar una llei LGTBI… en definitiva, en transformar la societat valenciana, ho hem fet amb valentia i determinació, per impulsar les polítiques socials més progressistes dels últims 30 anys. 

Tot açò no haguera sigut possible sense la presència de Compromís, el PSOE governa altres autonomies que no han viscut esta transformació, i tot és perquè nosaltres no hem vingut a fer de l’acció de govern una simple gestió: hem vingut a donar-li la volta a dècades de desgovern de la dreta. I això passa per fer polítiques que milloren el dia a dia de la ciutadania, encara que siguen arriscades i complexes, unes polítiques que amb tu continuaran sent #Imparables.

Facebooktwitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *