Juanma Ramón (Compromís) comparte su opinión con los lectores de La Canyada Te Guía

Veas la diferencia?

Malauradament, el poble de Paterna ha apreciat la diferencia entre un govern amb Compromís i un govern en solitari, amb minoria personalista, del Psoe. Perque a mes de contratar les obres, o encarregar projectes, la política ha de servir per alguna cosa mes. 

L’únic govern que ha fet política al servei de les persones, política per a transformar Paterna ha sigut quand Compromís. Paterna ha estat al govern. 

Sense Compromís no tinguerem la gran fira que Paterna es mereix, no s’executen els pressupostos participatius, no segueixen les millores, els serveis socials, ni acaben el portal de transparencia, ni la neteja prevista de les Moles o el tancament de les camins. 

Sense Compromís, Paterna no funciona. En Instagram pot ser que sí. Pero en l’Ajuntament no. Tot alló iniciat està parat. 

Asistim a la política dels anuncis buits de contingut, del autobombo, de la política de Xapa y Pintura. El cotxe por ser bonico per fora, pero aci el PSOE no s’ha preocupat de mirar el motor en 4 anys i ara l’Ajuntament fa 8 mesos que ‘ha gripat’.

Compromís som el partit de la gent senzilla que antenem més a com funciona el motor que a la xapa.

No ens conformem en seguir les vies marcades per la política tradicional, fer 4 obres, 4 anuncis de cara a la campanya i prou. 

Compromís fa la polítcia que construeix dia a dia, que proposa, que consensua, que fa participar a la gent del poble, que es planteja reptes i canvis per complicats que siguen. I ho fem amb la participació ciutadana. Som presones treballant per a persones. Eixa es la diferencia. 

Facebooktwitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *