Podem Paterna amb la defensa total del paratge natural de Les Moles. Volem que s’incloga a l’ampliació del Parc del Túria.

Podem Paterna i el grup municipal Paterna Sí Puede rebutja l’actitut de la consellera de vertebració del territori, Mª José Salvador, de donar-li oxígen a la multinacional Intu Mediterrani que pretén destruir el paratge natural de Les Moles a Paterna amb la macroconstrucció d’un megacentre comercial en l’àrea metropolitana de València absolutament ja saturada d’estos ‘pelotassos’ que totes i tots sabem com acaben.

La consellera hauria de defendre sense pal.liatius l’esperit del Pacte del Botànic i incloure el paratge de les Moles dins de l’ampliació del Pla d’ordenació de Recursos Naturals, el PORN, del Parc Natural del Túria.

Podem Paterna, Paterna Sí Puede i el nostre grup polític a les Corts valencianes sabem que Intu Mediterrani, el megacentre comercial que tant de lobby està fent, és un model antinatural i especulatiu de llibre de desenvolupament. Un model ultraliberal creat pel Partit Popular que ens ha portat no només a la destrucció de tanta natura a la Comunitat Valenciana durant dècades, sino a una corrupció nefasta per a les valencianes i valencians.

Ës per això que el Secretari General de Podem, Antonio Estañ, esta setmana, al debat dels pressupostos de la Generalitat per al 2019 a les Corts Valencianes, va acusar al PSPV de cada cert temps traure polèmiques amb projectes que ‘’no funcionen i van en contra dels interessos de la Comunitat Valenciana’’.

Estañ ha recordat en seu parlamentària que els acords pressupostaris signats, i als quals s’inclou el Plà d’Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana, el PATSECOVA, -que per cert s’està pendent d’aprovar-, limita els centres d’oci a una extensió inferior a la que vol dur endavant la multinacional intu.

En paraules d’Estañ ‘’estem assisitint a una pol.lèmica estèril sobre Puerto Mediterraneo perquè és un model absolutament contrari als interessos del xicotet comerç i del territori’’. Estañ afegeix que ‘’el projecte de Intu no s’ajusta al model de canvi que proposa el Botànic al seu model de comerç’’.

Facebooktwitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *